I´m standing, you don´t

Besöket hos min farfar gick så mycket bättre än väntat, känns riktigt bra att ha varit där faktiskt. Tycker att det där med att veta att det ligger en massa döda människor vart man än går på kyrkogården är lite sådär småjobbigt menmen så är det. Min dag ser ut som följande att klockan halv fem ska vi på släktkalas och innan dess ska jag hinna med att plugga, duscha, städa, skriva. Men jag heter ju Frida Hultman och vet därmed att jag inte kommer att hinna med något utav det jag ska hinna med, utan istället massa onödiga saker ;) men sån är jag. Kommer förmodligen inte stanna så jätte länge på kalaset, blir kanske att träffa någon senare (a). Vi hörs sen o idag LOVAR JAG att det kommer bilder!


Inlägget som aldrig publicerades igår. So here it is från fredag den 27 & lördag 28

Inom loppet av 4 timmar så satt jag i min säng, stol och upp o ner tillsammans med min käre vän Agnes bringman! Snackade om allt och inget och hade det bara allmänt mysigt. Kom fram till att dom vinröda vindruvorna är riktigt goda med faktiskt. Så om någon hade lust att skriva ner det så gör det!

Skolan gick bra, tog bussen hem halv 4 och sedan blev det att jag följde med Arbnora och Monika för att fira monika som fyllde 17 idag, grattis gumman!  Blev mat och en jävlans massa skratt, fan vad jag tycker om er tjejer :) !
Drog mig som sagt senare hem och då kom min snutta hit. Och nu sitter jag här, trött och lite sådär smått smådeppig.
Imorgon (idag) är det nämligen 1 år sedan jag såg min farfar dö, LÄMNA mig. Något utav det jobbigaste jag varit med om i hela mitt liv. Men tiden har gått så fruktansvärt snabbt så imorgon ( idag ) ska jag ner till stan för att köpa en stor jätte fin ros och sen ska jag bort till söndrums kyrkogård, estelle mitt hjärta följer med mig, hon är verkligen så himlans bra! Ställer allltid upp. O tro  mig det här kommer bli jobbigt för min del. Men jag gör det för min egen och min farfars skull!


Wish me luck.

Jag brukade inte bry mig om vad alla sa om dig, men nu gör jag

Klockan är snart 10 och vad har frida hunnit göra ikväll? Ingenting. Ätit frallor med köttbullar på, kollat på träningen. Som för övrigt gjorde mig ännu mer sugen på att börja igen!
Förutom att jag är pigg som fan, så vet jag inte vad jag ska göra.. Sov ju som sagt en stund när jag kom hem från skolan o det skulle jag inte gjort, kommer inte kunna sova nu. Men det löser väll sig. Kanske hinner läsa lite i min svenska bok i sängen senare, är ju som vanligt ute i sista sekund, men jag brukar lösa det där :) Imorgon går jag från 08.10- 15.30 GAAH!  Inlämning av ledarskap och idrottsmedicin, Klar.

För övrigt så saknar jag mina vänner. Vet inte men jag känner typ ångest?! Vill verkligen att ni ska förstå hur mycket ni betyder för mig!

Jag ska börja med att ta mer foto på mig själv också. Egentligen vill jag inte ha "dagens" för det har ALLA andra. Vill vara mer unik. Ge gärna förslag :) Annars blir jag kanske som alla andra, haha. Kan kalla det "Fridas dagens idag" Nej usch fyfan haha. In med massa förslag nu jaaatack!

puss,
- jag börjar ångra allt vi nånsin gjort tillsammans.

When I say, -I will this , I will.




Clara min käre vän har kommit hem från Thailand, har ssaknat henne! <3


Om min dröm skulle gå i uppfyllelse så skulle varje torsdag se ut som denna.. Skola från 10- 11.30! endast gympa Undeerbart!

Efter skolan stack jag in till stan o åt med nina, drog mig senare hemmåt och somnade direkt i min säng. Är så sjukt trött och vaknade bara för en halvtimme sen (a). Snart kommer pappa o hämtar mig så ska jag hänga med ner för att kolla på träningen. ( fotboll )  Jag saknar ihjäl mig på fotboll o handboll, skriv gärna upp det i er almenacka!
Har bråttom nu så skriver mer ikväll. Förresten så har jag bokat klipp & färgnings tid om 2 veckor ;)

puss


Someday, we gonna dance with all of them



Japp ni ser rätt, världens finaste kladdkaka, made by me and my lovely friends på lovet.
Ögon: Maränger
Mun: grädde


Skolan flöt på bra och jag klarade matteprovet! Fyfaaaaaan vad glad jag blev! Tog bussen hem till mig med min fina vän Nina. O vi pluggade på bra som tusan! Hann med att prata en massa och bara allmänt mysa.
Emil
( min lillebror på 6 år) hade 3 tjejkompisar här hemma när vi kom hem och herregud vad dom är söta! Han har precis lärt sig göra "peace-tecknet". Ni vet det som man ALLTID gjorde på alla bilder för några år sen! jag älskar den pluuutteen!

Imorgon börjar jag 10 och går till halv 12, ganska så lagom chill torsdag må jag säga. Blir ett litet möte med Turkiet-laget också, sen in till stan för att äta lunch!

puss,

090225

Sitter här i skolan nyss haft historia prov. Icke sa nicke men de gick faktiskt helt okej tror jag. Men som det brukar vara för mig, känns som om att det går hyffsat bra o sen får man tillbaks ett sämre prov än vad man väntat sig. Men känns för övrigt som om att jag har blivit bättre i skolan?! Känns bättre o jag kämpar på som aldrig förr! För fan heller ska jag ha några IG.

Håltimma från 11.10 - 13.50. Det suuuuuuuuuuuuuuuger! Så nu blire snart lunch, sedan plugg för min och mina söta flickor frida och ninas del! Ska försöka hinna göra klart både idrottsmedicinen och filmanalysen!

aeop, magen kurrar.
Jag vill äta.
hörs senare

Sail the ocean











Lite bilder sen i somras och några nu för ett litet tag sen. Oseriösa, men jag orkar inte bry mig. Man måste inte vara så jävla fixad på alla bilder så! Förresten så är jag väldigt trött, o tänkte krypa ner i min säng alldels alldeles strax, med först mina jävla knä övningar. Gaah det tar kål på mig. Men jag ska ha tålamod jag vet. Har bara haft det i 3 månader snart...

puss sov gott,

wish me luck till provet imon,
jag önskar i alla fall Filip de :) o han ska bjuda mig på minst en coola ;o
PUSS <3!


You know, when it´s all about us


Dålig bild jag vet, men hade ingen annan idag!


Dagen bestod av skola till 15.20. Idrottsmedecinen helt klart det roligaste denna tisdag också. Men gjorde dessvärre ont på mig då jag fick vara "prov-docka" med mitt skadade knä. Gjorde ont som fasen men that´s life! Lite positiva saker att berätta är att mitt knä mår bättre idag och jag kunde springa lite på träningen klockan 8 imorse. (För alla er som inte vet så går jag en linje som heter, Samhäll/idrott. Där jag får träna special fotboll!) Blev därefter som vanligt för mig att dra mig bort mot rehab med 4 andra boys.

Imorgon har jag historia prov om Amerikanska revolutionen, hoppas på att det går bra!
Nu ska jag kolla OTH med Erika den snyggingen, blir nog att hon nanar kvar i min säng inatt!


Kärleeeeek

Som nästan alla utav mina vänner redan vet så älskar jag Michael Jackson!
Har varit ett fan utav honom sedan jag var liten. Har också varit på hans konsert i Gbg.
O sören så kan jag  alla hans låtar också, checka in denna duetten med Britney Spears,

jag älskart!


Even if I would,

Förlåt för dålig uppdatering, men jag hade inte ork eller tid till det igår. Men kom i alla fall till pappa igår igen och där ska jag vara ett tag. Är faktiskt ganska så pepp på det denna gången, då jag håller på att göra om mitt rum. Ritkigt kul faktiskt. Tidigare hade jag ljuslila väggar, ( från när jag flyttade in där, kanske när jag  var runt 8?) haha. Så de kändes verkligen skönt när pappa redan målat två utav dom till vitt. Senare i veckan målas dom andra två svarta + på den ena svarta väggen kommer det också tappetseras en fotovägg! Jag läängtar. Ut med allt gammalt och in med en massa nytt! Träningsmatch i Helsingborg på söndag, där jag inte kommer kunna delta, men ska ändå heja på mina tjejer! Och om inte Frida minns fel så finns det ju IKEA i Helsingborg..höhö (a) Pappa vi kanske ska ta en sväng inom eller vad säger du? (a)

Puss,
hon den där


What my heart takes is hurtful



Dagen har bestått av städ, mat, plugg o data. Skolan börjar imorgon o faan vad kul det ska bli!! NOT.
Så jag ska krypa ner i min säng tidigt o läsa min svenska bok. Jag är ute i sista sekund som VANLIGT. Fan jag måste skärpa mig. Vi hörs imon.

frida


Could it be





Såhär ser jag ut ikväll, nu drar jag mig bort mot stan för att möta upp Erika, sedan blire 18-års fest med some girls ;)
Puss

Inside the outside

Gårdagen blev lyckad tillsammans med mina kära vänner. Nina kom hit en stund, senare kom också Estelle. Vi drog oss bort mot staden för att jag skulle på "jobbintervju" på en resturang som ligger mitt i stan. Vill också meddela att detta gick mycket bra och jag är glad :) Chefen var väldigt positiv och ville gärna att jag skulle komma och provjobba redan i mars. Och det är ju inget som jag tackar nej till! Så hej jag är skeetglad!
Senare stack jag och Estelle hem till mig för att äta o ha det allmänt mys. Vi fick några timmar senare sällskap av Sahlman och Nina (igen). Det blev fixing at my place och en JÄVLIGT god kladdkaka som min bror bakat. HErregud, jag måste sluta äta sånna onyttigheter ;o. Men den va i alla fall riktigt god, (mitt recept)  höhö. Begav oss runt 10 av till Gamle Tull/ Furet på fest. Helt okej kväll, med massa nytt folk!  Hemma runt kvart över 2 då vi satt uppe o snacka till lite över 3. Estelle du är mitt guld.
Dagen idag, Badat ett långt härligt varmt bad, och ska nu fixa mig för att senare in till stan och köpa 18-års present till Jennifer som jag ska till en stund ikväll.
Vi hörs senare.

Någon som är intresserad av att jag lägger ut receptet på kladdkakan?

puss,
frida

090220

Godmorgon!
Fast för min del får jag nog säga god lunch :) Har som sagt varit hos sjukgymnasten och undersökt mitt knä. Har fått en skada på inre minisken, men som FÖRHOPPNINGSVIS ska gå att träna bort! Han vred o tryckte o klämde och hade sig, o där låg jag o led som en liten mus eller något. De gjorde ju inte LITE ont.. Fick iallafall ett nytt träningprogram som jag ska jobba med intensivt i 10 dagar då jag ska på återbesök till honom för att se om det har gett något resultat. Enligt  honom så trodde han att om jag kör det här ordentligt och det känns bättre om 10 dagar så kommer jag att kunna börja träna smått snart igen! Men om det inte känns bättre nästa gång jag ska dit så blir det Knä-Röntgen för att se vad som är felet. Fyy jag är nervös. Men fan vad jag ska kämpa nu eller? Ska fan bli frisk i det jävla knät. Aja på tal om annat nu ska jag äta med mormor och morfar igen (a) sen består dagen av en hel del plugg, SUCK. Ikväll blir det jobbintervju och fest.
Jag är taggad!

pöss,
- I´m not okey, don´t you see?

Kan bara vara jag, vill inte låtsas mera



Vågar man vara sig själv så är man

Jag vet att det är svårt över telefon,

Dagen i små flashbacks*
Vaknade upp hos en trött Caroline då vi somnade ganska så sent i natt ;) Kvällen var mysig då jag inte kom till henne förrens vid 9 men vi klurade ut det bra tillslut. Dagen idag, åt en lång frukost, vilket jag aldrig brukar ha tid med annars. ( är alltid ute i sista minuten ) så härligt vare! Stack hem från carro vid 3. Hem till en mamma som stod med bulldeg i största hugg!  jag Är en bullÄlskare säger jag bara. Så ikväll har jag ätit BULLAR! Hann också med att ta emot min älskade vän Rebecca vid bussen, hemma efter en veckas skidor i Norge. Har saknat tösen ganska lagom så MYCKET! Efter att hon blivit hämtad så blev de fik på vattenporten med Erika. Mysmys! Sedan hem till min underbara mamma som gjort iordning så fint så med ljus o mat o massa mys! Sen ikväll så har jag bara slappat till tusen, målat naglarna, tv, o ätit bullar ;o (?!) Imorgon ska jag till sjukgymnasten så ska han bedömma mitt KNÄ! Fan nu ska det bli bra! Har inte tränat på över 2 månader nu och  mitt liv går sakta i kras ska jag säga er.
Nu ska jag sova. Mina grandparents hämtar mig halv 11 imon, fan hur ska detta gå?!

puss,
- När jag väl är där, öppna ögonen för jag tänker inte fastna här.

My dream wasn´t true when I wake up this morning.

Mobilen ringde redan vid 10, då mormor och morfar ville komma och hämta mig vid halv 12 för att bjuda på lunch! Inget jag tackar nej till! Så lat som jag är så somnade jag om till 11 och sen blev det en redig fart på mig må jag säga. Vi hämtade upp min kusin Amanda innan det blev dax för att beställa mat på Asian Cooking Take Away! Sören vad gott det är där eller?! Iaf så är det på tal om ingenting min namnsdag idag också, fick lite pengar av mormor och morfar med + att jag har bestämmt mig för att lämna tillbaks jeansen jag köpte igår. Så om en liten stund så blir det stan o fika med en friend till mig! Vi hörs senare, nu ska jag bädda min säng!

frida
- besviken.



Somewhere there you can stay forever

O nej jag är inte död bara för att jag inte svarar på sms directly nu för tiden. Min mobil är inne på lagning och har därför fått en lånemobil, som är i märket samsung. Vilket gör mig deprimerad då jag alltid haft en Sony Ericsson. Så jag trycker på fel knappar hela tiden och om ni får videosamtal ibland, lägg bara på. Det är jag som virrat bort mig själv totalt. Skämms lite faktiskt. (a) Men ska bara ha denna telefonen i 2-3 veckor till ( hjälp mig! ) Så mobilen är lite off för tillfället. Men sluta inte o ring mig bara för det, jag finns där hela tiden ;)

Kvällen bestod av att bara vara hemma, vilket jag i inprincip inte varit sedan i torsdags, så riktigt sköönt vart det! Bakade dubbel sats kladdkaka med chokladbitar i (a) tyckte jag va värd det höhö. Imorgon kanske jag ska träffa Alexander en stund o ja jag hoppas på det!

sleep tight,
frida

090217



Hittade dessa snygga jeans/ leggings på vila idag. Jag är glad :)  Men känner ändå inte mig riktigt säker på dem än. Hjälp mig, vad tycker ni om färgen? Säg vad ni vill, bara ni säger något! Lägger in bild på dem när dom sitter på mig senare ;) 

För älskling, jag glömde nästan att vi inte sitter i samma båt längre.

Godmorgon får jag väll lov att säga.
Tog som sagt bussen till Sandra igår kväll och det blev massa mys! Gick och la oss vid halv 2 (?!) och sedan vart det som om att John Blund lagt över sömn-pulver över oss båda två. Somnade snabbt som två små stockar och vaknade inte förrens kvart över 12. Har nyss duschat och fixat mig lite, senare väntar staden! JAG HAR INTE SHOPPAT PÅ LÄNGE :O Men idag ska jag nog kunna spräcka den nollan. :) 
Senare ikväll får vi se vad som händer, kanske ska mysa med Alex o Jonte, Hopppppppppas!

puss, 
frida
 

crazyyy










Bara lite bilder sedan min natt hos estelle hjärta

Like you ever cared about me

De 4 senaste dagarna har varit så underbara dom bara kunnat bli. Spenderat min tid med Estelle sedan i fredags och fan vad vi har flabbat. Du är så bra, vet du det? Godis hit o glass dit, foto hit o klädbyte dit. Fest hit o mys dit. Riktigt bra har jag i alla fall haft det. Efter mötet med fotbollen igår, där jag faktiskt fick träningspris för 2008. Vilket innebar en jätte fin röd ros och ett presentkort på Team Sporta. Stack jag hem en snabbis för att packa my things och mötte sedan upp estelle i stan. Bussen körde oss nästan ända hem till Frida där vi spenderade vår natt. Hur bra som helst! Godis, choklad, film, mys o prat till 3 inatt! Fan vad jag älskar er tjejer.
Vaknade upp sent idag, möös hela dagen o åt fruktsallad till frukost. Blev lite bilder och kladdkaka + top model senare.
Nu sitter jag här och ska snart äta. Mamma kom hem för ett tag sen. Har inte varit hemma på ett par dagar så skönt att träffa henne. Ikväll drar jag mig till Holm igen. Spenderar min natt hos min söta Sandra.

Bilderna från dagarna kommer in direkt när Frida skickat dom.
puss

frida

090215

Dagen igår spenderades med min kära vän estelle nordin! Och vi hade det så mysigt så. Hon är ganska så jävla oslagbar ska jag säga er. Menmen i alla fall vi firade alla hjärtans dag tillsammans och det blev inte så illa till slut ;)
För övrigt så vart jag på släktkalas igår också, kusin Amanda fyllde 17 och det blev typ lunch osånt där. Trevligttrevligt! Fick även pengar av mormor och morfar, som tydligen tyckt att jag fått för lite vid min födelsedag. Så hej pengar jag älskart! hihi. Senare på kvällen så åt jag hemma gott, sedan in mot stan där jag träffade en massa folk ;o herregud det kändes som att hela halmstad var i stan för att gå på bio. Mycket trevkigt att träffa så många som jag kände! :) Bland annat en riktig läckerbit från Göteborg puss! Gick iallafall vidare mot hemmakväll där jag köpte inprincip 1 kg godis och en stor Ben & Jerry glass. Och vem håller inte med om att det är den godaste glassen som någonsin skapats? Bussen hämtade mig vid norre port och sedan vart jag på slottsmöllan på mommangen.
Idag väntar fotbollsavslutning med tjejerna.

pusss
fridafridafrida





090214

Förlåt,förlåt,förlåt o FÖRLÅT!
Jag har verkligen varit grymt dålig på att uppdatera här under de senaste dagarna.. Ber om ursäkt och tar nya tag :!
Hinner inte skriva nu, ska in till stan fixa lite grejer sen ta bussen till min älskling.
Skriver Ikvälll

puss snyggingar
frida

090211

Förlåt för dålig uppdatering. Men som jag sa i måndags, efter att ha kännt mig lite smått sådär dålig både söndag och måndag så slutade allt med att min natt mellan måndag och tisdag som rent helvete. Hade antagligen blivit matförgiftad eller något liknande. Som sagt det kanske inte bara är jag som hatar att vara magsjuk? Usch fyfan. Menmen dagen igår blev till att bara ligga i soffan med tv:n i högsta hugg och en mamma som gjorde allt jag bad henne om att göra (a) massage hit o massage dit, älskar henne. Fick dock inte i mig något att äta, om inte en halv rostad macka räknas. Sov till 12 idag och när jag vaknade kände jag mig riktigt utvilad må jag säga. Mår tusen gånger bättre idag och blir förmodligen skola imorgon. Det vill säga sista dagen i skola innan lov! Happpy.
Nu ska jag försöka äta lite soppa ;O gillar det inte så värst mycket i vanliga fall, men vill man bli frisk så ska man.

puss,
jag

090209

Måndag igen, kom till mamma för ett tag sen och har inte hunnit med så himlans mycket som jag hoppats på. Väskan från pappa ligger halvt slängd på golvet, kläder överallt och obäddad säng ;o hallå?! jag har varit här i 3 timmar kanske?!
haha, så typsikt mig..menmen. Skolan gick ovanligt snabbt idag, även ifall mina ögon halvt stängdes genom hela idrottsmedicinen. Som dom för övrigt gör nu också. Fasen vad jag är slö. Känns som om jag håller på att bli sjuk, och sånt pallar jag inte med just nu. Eller det gör man väll aldrig eller?
Imorgon får jag skjuts till skolan av mamma vid 9, sen börjas sökandet av vad man ska ha som sina individuella val nästa termin. Snurrigt. Efter skolan drar jag mig till kärleken, mitt hjärta bor där, estelle. Kanske träffar Rebecca en stund senare också!
Nu ska jag sova.
Puss o jag lovar att bli bättre med att lägga ut bilder, JAG LOVAR!
, frida

In love





Jag ska ha allihopa!

Everyday is something new.

Japp, det är söndag igen.. Vaknade upp redan vid 10 och sedan har jag bara slappat hela dagen. Har kollat fototapet till mitt rum nu när jag snart ska göra om och vet inte riktigt vilken jag ska välja. HJÄLP MIG! Imorgon är det skola igen och jag börjar som vanligt 8.10. Jobbig tid det där, menmen som vanligt så är det bara till att gilla läget. Imorgon är det också "byte" till mamma. Har saknat henne ganska så jätte mycket. Engelskaprov på tisdag och jag har inte ens öppnat boken. Men känner ändå att jag har bra koll på läget och kan det mesta ;) Goo me! För övrigt så är jag depp äver mitt knä. Men har fått nya övningar för det nu och sjukgymnasten väntar i nästa vecka hoppas jag! Så bara till att ha tålamod som alla säger. Men jag hatar det.
Nu ska jag sätta på en film och bara allmänt mysa, kanske till och med beställer pizza ;o
va gryyyymt längesen.


HJÄLP MIG, VILKEN SKA JAG VÄLJA?!

pöss så länge,
frida

Fattar som om det var du?

Gårdagen hos Sandra var perfekt! Mys till tusen och jag gillar verkligen dig tjejen. Somnade vid 4 och innan dess han vi snacka om allt och inget, färga mitt hår, o busa thihi (a) och en hel del annat! Vaknade upp vid 11, snacka en timme osen in för att äta frulle, efter det blev det moppen in till stan och äta. Jag tog bussen hem vid 4 och somnade direkt när jag kom hem. Åt tacos med familjen o nu ska jag dra mig bort till bussen igen, Sandra och Harald möter mig vis jutarum, sen hem till Sebbe med folks.
Kommer bilder på håret senare ;)
Pöss,


frida

Noot homie

Hejhallåhej.
Befinner mig typ i ett litet hus vid skogens slut, en liten tomte tittar ut o haren skuttar fram så fort fram så fort! Okej hej. Onej jag är inte hemma, befinner mig hos sandrababy o nu ska vi äta, sen färga håret.
MYSS SOM tusikkan.
pöss på alla,

frida

Something for us

Jag sitter i min stol och ser typ dubbelt, trött som sören. Men ska ändå kolla något avsnitt av OTH. Sedan väntar min udnerbara säng, jag förstår inte riktigt vad som händer med mig. Men har blivit så himlans trött på sistone. Mår på tal om det inget vidare heller. Så ska bara skita i allt nu och börja om. Känns verkligen som om jag behöver något nytt, något som peppar mig på nya vägar eller vad man säger^. Så imorgon ska jag få ny jacka, kolla nya skor o köpa hårfärg för att senare bege mig till holm där min söta sak Sandra bor. Spenderar min natt där och det ska bli så myys så! Så Godnatt alla. Nu ska jag försöka vara en annan Frida, nya frida.
hejdå in med nytt.

frida


Vad vet jag egentligen?

Skola från 8.10, som vanligt enligt mitt schema. Dagen började med att fixa mitt estetiska val, (var tvungen att byta i och med att jag skadat knät och inte kommer att kunna delta i dansen på ytterliggare några veckor.) blev till att börja med bild istället?! CHIILLL som fan! Senare samhällskunskap och Histora. Lektionerna gick snabbt och sedan håla på lite mer än 2 timmar. Snackade rejält med sandra om allt och inget. Like that girl (: <3 Sista lektionen blev matte och jag känner mig typ ganska duktig inför matteprovet på fredag :) GOO FRIDA!  Om en timme ska jag bege mig mot bussen, där harald och sandra sitter. Drott ikväll, sedan teamet mot Hbp. Får se om jag stannar och kollar på den senare matchen. Nu ska jag fixa mig lite, typ PLATTA håret. Det va ju inte lite lockigt idag ;)

puss på alla,
frida




This time, I wont be there

Förlåt för dålig uppdatering, men fredagen blev tillslut bra!, hamnade på helt fel ställe, men det blev kul till slut!
I lördags fick jag inte gjort så mycket faktiskt, stan en sväng, hittade bland annat en ny jacka (a) o en skitsnygg kavaj! Inköp imorgon (tisdag) Följde med lillebror på barnkalas på busfabriken med en stund. Kvällen blev tillslut bara till att äta gott med familjen och kolla körslaget med pappa. Inte för att jag har kollat på det så mycket innan, men Hanna var rätt vinnare! :) Skönt att bara vara hemma och slippa göra någonting. chilly.
Dagen igår var slapp och gjorde inte alls mycket. Skulle träffat Sandra för att senare smyga oss bort till sporthallen, men lite saker inträffade som gjorde att vi fick sitta och prata i telefon nästan en timme istället. Mys på det med! Kvällen spenderades i soffan med BECK, älskart!

Dagen idag har haft ett innehåll på skola redan från 08.10. Efter skolan var jag inne och kollade på jackan ännu en gång. Gillar den som tusan och har fått mamma till att betala den ;) Love her. Annars inte så mycket annat som hänt. Eller jo jag lagade kvällsmat, herregud säger jag bara! kok hit o stek hit o bränd mat hit! Men tillslut klarade jag allt det o sören vad gott det blev! höhö!
Nahep nu ska jag duscha, sedan väntar min sköna säng, med bok och så ska jag nåla klart min kjol ;)

Puss,
frida


JA TACK!



Ge mig detta jatack!
shoppa med pappsen på måndag kanske (!?) hoppas!
höhö