stunden! YEEAHAHAHAHHAH

JAG HOSTAR HELA TIDEN, orkar inte med det mer. FÅR JU INGEN SÖMN o de är så jävla jobbigt, börjar göra ont i bröstet nu med..menmen hoppas att det blir bättre inatt iaf!
Blev ingen träning för mig i morse i o med att jag inte mådde nått vidare, men redovisningen pallrade jag mig igenom! Det gick hyffsat bra tror jag, (hoppas jag) hah!
Efter redovisningen så åt jag och Nina lite mat i skolan och sedan begav vi oss mot bussen och sedan mot stan för att sätta oss ner o plugga på bibblan. Riktigt lyckat om jag får säga det själv, VI PLUGGADE faktiskt! Ett stort plus i kanten på oss nina! sedan åt vi lite mat i stan och gick hem till mig för att "vila" ;)  sedan blev det jobb!
Träffade på Alexander en stund med, trevlans :) paraplykillen ;)

Har kollat lite idol, som för övrigt sög ? fan längtar tills tjejerna ska sjunga! YOU GOO GIRLS! GIRLPOWER IS THA SHIET?
Imorgon börjar jag 8.10 o ska ha följe med en liten puff till skolan.
see ya !

DEN UNDERBARA PERSONEN SOM FYLLER ÅR OM 2 TIMMAR OCH 16 MINUTER HETER ESTELLE O ÄR BÄST.



wonder if it´s a bad day for work honey









helgen har varit bra
lugn o bra.
förutom att jag hostar hela nätterna o kan inte sova, mindre bra.
Imorgon är det skola igen och jag ska som vanligt börja den dagen med att träna klockan 8. Sedan är det redovisning för min del o sedan slutar jag! helt okej dag. Ska troligtvis möta Carro Kindberg på en fika o sedan ska jag jobba på Hbk ( HALMSTAD BOLLKLUBB) undra om dem sätter bollen i mål idag eller att dem skjuter åt fel håll som vanligt ?? frågan kvarstår tills vidare.

PÖSS

förresten, veckan som inleds imon kommer bli PLUGG-vecka. Jag ser inte fram emot detta..
På tisdag fyller en viss person som betyder mycket för mig år.


a

hej! jag är seg på att uppdatera jag vet.. Men här kommer en liten uppdatering om vad som händer idag. Slutade skolan för en halvtimme sen och imon börjar jag hal 3.
hejhej

hejhej

torsdagen närmar snart sig sitt slut o jag ska gå o sova hade jag tänkt.
Imorgon skola mellan 8.10-16.45 ( träning första lektionen ) undra om man kan springa sovandes o sparka i mål samtidigt :)?

BRUNETT BILDEN IS HERE, mans er dock inte så mkt av mitt hår hah men de e coooolt!


LOVE like you have never been hurt

lång dag i skolan, 08.10 - 16.45 idag, försov dock mig första lektionen men vafan hej ändå.
träffade estelle efter skolan, hur många ggr har jag inte sagt att hon är så underbart bra? nu sa jag det igen OOPPPS!
förresten kajsa är  (JÄVLIGT) bra o våra bilder ÄGER haha! BÄST verkligen.! Får la ta o lägga ut några så småningom. Orkar inte right nu.
Annars så besöker jag ortopeden imorgon! wish me luck peoples

ha de bra


superman

Livet rullar på, även ifall inget blir som man tänkt sig. Jag står här igen och är ensam, hur kunde jag vara så dum?


Vill inte
Ska inte
Kommer inte

Idag har jag vatt hemma, mitt namn är sjukling.
Ska ändå pallra mig till skolan imon om inte jag har feber.
Svenska redovisning står först på schemat o jag ska improvisera, brukar gå bra.
Träffa estelle efter skolan, love


vad ska man svara på frågan när man inte har insett sitt svar?
jag vet inte

Always be there

ikväll kommer kajsa hit igen ( hon tillbrinagde även en liten bit av kvällen här igår med ) underbara kvinna! Vi ska ha det allmänt bäst som vi typ är bäst på, ALLTSÅ BÄÄST!

PUSSPÅKAJSAANDERSSON!

<3333

Guld









för alla som har missat det så är jag itne blond längre. Detta ska komma på bildbevis i bloggen om 24 timmar. ( även ifall jag har varit brunett i snart 1 månad ;) haha!


just something

Hon vill skratta men hon känner ingen glädje. Hon vill gråta men tårarna dem har tagit slut. Hon vill börja leva men hon ser ingen orsak. Hennes dagar är fyllda av låtsad glädje och panik, nätterna är fulla av gråt och kvävda skrik. Han frågar alltid henne varför hon springer. Och om han bara kunde inse att det är för att se om han kommer efter med. Vi är för rädda för oss själva, för rädda för att våga vara några vi inte är. Man måste våga ge upp hoppet, våga släppa känslan av ensamhet och våga leva. Våga utvecklas till någon man en gång inte trodde man kunde bli, våga inreda livet i nya stora underbara detaljer. Man måste våga leva. Men om vi inte misslyckas, trampas på, går sönder eller vill försvinna så har vi ingenting att bygga upp. Vi har ingenting att jobba för och vi har ingenting att kolla upp på. Vi måste våga göra felen, vi måste våga vara oss själva och vi måste våga starta om på nytt.


use it to make strange

vi är så rädda för oss själva.

LÄS

Tiden finns inte för att blogga, därför kommer inlägg när det kommer och det får ni leva med!