When you loost something thats get you self down

Jag vet, jag har vatt riktigt jävla dålig på att uppdatera här o vet ni? jag börjar tappa lusten till allt, till bloggen överhuvudtaget..  Men vem vet? efter i natt kanske jag har fått tillbaks glöden igen och uppdaterar som jag gjorde innan jag åkte till Turkiet. Hoppashoppas , vill få tillbaka alla läsare jag hade innan + kommentarer pleasee.

Veckan i skolan är riktigt chill faktiskt då vi idag började runt 12 och sedan bara hade 2 lektioner där den sista var idrottsmedicin. Var riktigt nervös inför den lektionen i och med att vi skulle få tillbaks vårt gigantiska prov som vi gjorde förra veckan. Ett prov som handlade om alla muskler, leder, rehabövningar osv på de nedre delarna, det vill säga höften och neråt. Jag var så nervös att jag inte visste vart jag skulle ta vägen... väl framme och hade tagit emot mitt prov så vände jag på det OOOHHYEAAAAAAAAS! Jag fick 3 poäng ifrån VG det vill säga VG :D riktigt jävla göttt o jag är riktigt jävla glad må jag säga! Bra jobbat frida!!
Imorgon börjar jag 8.10 med bild sedan är det 2 lektioner till sedan håla till matten som börjar 13.45.
På torsdag är det KULTURDAG, vilket gör att alla lektioner är inställda och jag går från 9- 13 ;)
kvällen ser jag verkligen fram emot ;)
eller hur tjejer ;)


frida

Storasyster & Lillebror



Grattis i efterskott världens bästa RIKTIGT HELA lillebror.
Säg mig, vad hade jag gjort utan dig?

( ser ut som om att han har dubblehaka på bilden, det stämmer inte ;) PUSS

I´m starring at the man in the mirror






Förlåååt verkligen förlååt! Jag har inte haft lusten eller tiden eller någonting till att blogga nu förra veckan när jag kom hem eller någonting alls! Men nu har jag tänkt att sätta igång o va en duktig flicka som jag va tiden innan jag åkte till Turkiet. Fyfan vad jag SAKNAR det o jag saknar mina tjejer o fotbollen med er o allting. Minne för livet är det enda jag kan säga. Och för er som undrar så kommer det bilder där nere ifrån med så snart man har fått alla bilderna!

Dagen idag bestod utav skola som började 10.20 och avslutades med idrottsmedicinprov! Har nog aldrig varit så nervös som jag vart till detta provet. Men jag hoppas på det bästa, svarade på inprincip allt så hoppas iallafall på ett G!
Under kvällen befann jag mig med pappa, emil (lillebror 6 år), Lillasyster Agnes (bild: 2 år) och pappas sambo Annalena på min gamla skola det vill säga Emils skola nu dårå :)) Han hade uppvisning med sin avdelning och det var hur kul som helst att vara med o kolla på! Blev riktigt stolt Storasyster där! Efter uppträdandet bjöds det på fika i massmängder! Det gillar vi ;) Runt 8 stack vi hem och då kom plötsligt tanken på att jag skulle rensa min garderob.. Fråga mig inte varför, men snyggt blev det iallfall och kläder sorterades bort kan jag ju säga..

Klockan är halv 1 och jag tänkte dra mig mot sängen, imorgon är jag ledig och erika kommer hem från USA = LYCKA!!

pusss

you´re so damn hot my little buttercup

Jag är hemma från mitt livs bästa dagar nere i Turkiet med världens finaste och underbara tjejer.
Kommer bilder och jag börjar blogga ordentligt ikvälll.


Tomorrow I will come back like a new person


jag och lillasyster idag i världens finaste väder, jag som nästan hade intalat mig själv att sommarn inte skulle komma i år... men jag hade fel ,;)


Förlåååååt för dålig uppdatering denna veckan! Men imorgon drar jag till Turkiet och spelar skol- VM, fotboll.  Är tillbaks i Halmstad igen den 14 / 4 och hoppas då kunna berätta om mitt livs bästa dagar. Just nu är jag så nervös så jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen... Men väskan är färdig packad, och självklart väger den 2 kg för mycket, men det löser sig. Nu har jag bara mat kvar på listan, blir till att ställa mig och göra pastasallad, sedan ska jag väll försöka sova?! Vilket kommer sluta med att jag ligger klarvaken i min säng till någon gång i midnatt! Men det gör inget för imorgon väntar en dag jag längtat efter längelänge! 

Självklart kommer jag sakna mina snuttar här hemma i Halmstad, men jag är snart hemma igen ;) 

pusss och en massa kramar 

frida , 
(v)
 


Alla vi som vill ha sommar klappar nu KLAPPKLAPP











bara lite små bilder från oddebollen för 2 år sedan och från tivolicup i somras. Ta mig tillbaks! Vart har vi tagit vägen tjejer? Kom igen nu, jag älskar er som jag vet inte vad. Alltid tillsammans VI.