want to live my dream

dålig uppdatering? nja tycker att den är bättre än förr så hej på alla er läsaare! ( som faktiskt har ökat).
Igårkväll var jag på New Moon med Sandra och den va riktigt bra. Jag lipade ( like always) och när bion var slut så var jag lika hopplöst förälskad i Edward Cullen som jag va efter första filmen.. ackack hur ska det gå? Drömde till och med inatt att han låg jämte mig i min säng.(önskedröm var det här ja..)

Ska nu ta och hoppa in i duschen, JAPP jag ska H-O-P-P-A, ska bli en upplevelse faktiskt. Sen tänkte jag dra mig in mot stan, blir mysigt tror jag ska köpa någon juleklapp faktiskt. Lika bra att va ute i god tid detta året, och inte i sista sekund som jag alltid är annars.

hejdå,

orkar inte ha det såhär.

alltid









sommaren hej vill du komma förbi imon?

små hopplösa thing

hejsan bloggen, hallå världen! Livet leker och jag har bara fastnat på ett rep av knutar som jag snart har lyckats knyta upp. (allihopa)! Det är bara till att mitt i alla motgångar, försöka se ljust på livet. (även ifall det verkar omöjligt) Så det är vad jag håller på o sysslar med nu.

Va ute o sprang en runda med Emma nu ikväll, det va både skönt och mysigt på samma gång. Skönt att springa o mysigt att ha Emma med mig och prata med samtidigt. Så en jätte stor tumme upp för det! Det är extra roligt att springa när man har nya löpar-byxor också! Och nya löparskor! Så jag kände mig som en riktig löpar-woman. (bara så att ni vet..)

Ska hoppa in i duschen, hade tänkt bada först men ångrade mig nu precis. Det är ju så jobbigt att tappa ur allt vattnet när man badat klart..! O idag är jag lättirriterad. Så akta er. HEHE, Speciellt min andra data ska akta sig riktigt mycket asså! Fan ta den.

hejdå ha de bra,
förresten jag fick MVG
så jävla stolt över mig själv.
hejdå
sa jag

aldrig mer

Jag gråter hela tiden
jag skulle gråtit i en hink,
skulle varit uppe i 29 liter snart.
Mitt hjärta värker o
jag vill att det ska sluta värka, sluta slå.
För jag kan inte förstå att  man kan vara så blind som du, 
för verkligheten. Köp glasögon
jävla idiot.

and then the girl said fuck you, I´ve already said I love you

Tränade afro efter en riktigt underbar fika med min snygga vän josefin! gillar dig såhäääääääääär mkt! Afron va riktigt kul, o riktigt jobbig.. jag kommer inte kunna stå på  mina ben imon, kan knappt sitta på denna stolen med mina lår.. ackack hur ska detta gå? Kanske kryper till skolan imon.
Jag var väll hemma runt 8 o då blev det god mat, o sen greys! jag gillart!
Som sagt mina ben värker, jag är lite små-nervös inför morgondagen, för då ska frida hultman ta grissprutan,(om jag drömmer grisdrömmar inatt så är det ett teckan på att jag kommer bli gris under morgondagen) ORDET VAR NERVÖS JA!  menmen, har man lyckats leva sitt liv som männiksa i 17 snart 18 år så ska man nog klara av några år som gris med.

Annars så har jag väll gråtit o gråtit idag,
antar att livets hårda tag inte kommer undan mig på ett tag.
Allt som hade börjat se ljust ut igen.

-

ibland så upptäcker man att de människor som funnits närmast ens hjärta, egentligen bara fanns där för att tära ner på en. Man upptäcker hur falska personer är som man en gång trodde var en utav ens bästa vänner.
Dra åt helvete

we were born to tell us somthing

är i skolan o har idrottledarskap, snart slut. Min nästa lektion är mellan halv 4 o halv 5 tror jag, i o med att pedagogiska vart intställd. När jag kommer hem ska jag på med träningskläderna direkt o springa en runda. Jag älskar det. (speciellt i mina nya löparbyxor!)
pusss

5

uppdatering 12/11 jag är sjuk, feber o förkyld.
Nu ska jag ta lite piller o kolla på tv sen sova,
have a fortsatt trevlig torsdag


5

I fredags blev det mysig hemmakväll med idol och massa bra. I lördags var jag hemma hos Kajsen som fyllde 18, grattis på henne igen! Massa god mat och trevlans säger jag då ja. Var hemma vid halv 12 tiden då dom andra skulle ut o göra halmstad osäkert. Jag mådde inte 100%  så somnade gott i min säng när jag kom hem. Idag har det varit farsdag och pappa fick en mucho fin tröja av mig o lite sånt där gott kaffe ;), ikväll var jag o åt lite med mamma sen blev det bio. Micheal Jackson igen, o den va lika bra denna gången <3

Nu måste jag plugga
fan
varför skjuter jag alltid upp allt till sista sekund
skit ner dig frida hultman
hejdå


.

att förstå sig på livet, att förstå sig på killar. Jag fattar det inte, det finns ingen polett som faller ner helt självklart för mig hur ni funkar. Hur allt funkar. Det finns ingen röst som säger till mig att såhär lever man livet. Såhär gör man för att må bra, såhär gör man för att funka. Det finns ingenting som visar mig hur allting egentligen funkar. För visst föddes jag som en liten frida som inte hade en aning om vad hon egentligen skulle bli. Visst föddes jag som en flicka som visste att hela världen hade hennes framtid i deras händer, att världen hade en tanke om vad som skulle hända just henne. Jo det gjorde jag nog, men världen vill inte släppa taget om mig, dom vill inte låta mig leva hur jag vill. Kan låta konstigt men hur ska man göra för att komma ut ur deras händer? Sparka? Bita? Slåss? Nej finns inga svar. O Vart ska man hitta svaren till alla livets gåtor? hur ska man klara sig igenom livets svåra stunder om man inte vet människors syn på hur livet är om man inte får några jävla svar. Alla mår så bra o de gör jag med. Men jag kommer inte komma någon vart om ni tänker hålla kvar mig, låt mig gå. Låt mig få vara den jag är o sluta låt mig vara den som ni kollar snett på. Jag har tröttnat på att vara den som alla tar för givet, ni kommer märka det för jag har börjat om. Startat på noll. Börjat på något nytt. Finns inga av er kvar nu. Finns inga tecken på vad som har funnits. Finns ingen person i mig som är som ni. Jag är mig själv hela tiden, till skillnad från ett dussintal av er andra som ändrar er för varje person ni är med. Jag bryr mig inte, lägger inte ner någon mer energi på att alla (vissa) ska få förstöra mig. Det är ju helt sjukt att under alla dessa år, så har jag litat på er ? att jag ens har gett er mitt förtroende? Ibland så är jag blind, jag vet att jag är blind för verkligheten. Och det är tråkigt att jag skulle vara blind så länge bara. Men jag tror att jag har börjat få upp synen nu. Eller iallafall fått bort alla mina synfel.


hej

jag sitter här, ska sova om en liten stund. Dagen imon innehåller också hela den fotboll.
Ha de bra

hjärtakajsahjärta lite sådär (jätte) mkt

Landstinget

Jag är helt DÖÖD!, mina dagar består mestadels av träning nu för tiden o jag som hade tänkt dra ut o springa idag haha jag kan ju alltid drömma. Min kropp är lite trött just nu och det är jag med. Jag hinner inte med någontning känns det som , förutom att träna. Om en halvtimme ska jag ner o skugga en tränare,( i 3 timmar!) det arbetet ska vara klart på tisdag, när jag kommer hem vid 9 eller nått så blir det att fortsätta plugga matte. Gaah life is hard bitchessss.
Ska väll fortsätta med att göra iordning mitt rum lite, sen cyklar jag ut i den mörka världen vi just nu lever i! ( DET ÄR MÖRKT UTE FÖR ER SOM GLÖMT TITTA UT PÅ SENASTE)

O jag önskar alla härmed en trevligt helg!
eller oj helgen kommer sen
hehe
trevlig tisdagskväll
DUDES


You rock my world, the way I was

Jag har precis tagit en liten paus i mitt packande här hemma, ska ju till pappa idag så mycket saker ska få plats i min lilla(STORA) svarta teamsportia bag. Haha mamma och pappa förstår aldrig hur den kan kan vara så tung varje gång.. hum jag vet. Jag heter frida och har mycker saker. O jag klarar mig inte utan allt :O ojojjo detta låter inte bra. Jag är inte så dum som det låter. Jag är en ganska väldigt normal tjej faktiskt.
Ikväll vid 8 börjar träning nummer 2 för dagen och jag är hemma runt 10. Herregud säger jag bara, jag kommer stressa ihjäl mig. Mitt liv innehåller jädrans mycket stress, blod & tårar. Haha nej okej mestadels stress(lät bara kul o skriva de andra sakerna med). Mycket i skolan osen ska jag hinna med alla träningar som jag får in på schemat + att träffa familj och vänner. Menmen har jag klarat det i 17 år så ska jag väll klara det nu med? gott mos.

Förresten ni som missat, idag är det den 2 november, vilket betyder??????
2 MÅNADER KVAR TILLS LILLA JAG FYLLER 18!

ha de bra, nu ska jag packa lite till o äta en skorpa sen köra till pappusen!
ta hand om era liv
ciao

don´t want to take a breath

blogg.se är sjukt segt att logga in på, så ni får ursäkta för att tiden varit lite lång sedan här va ett nyinkommet inlägg by me.
Jag har inte så mycket att säga förutom att imorgon och hela veckan som kommer så har jag fotboll alla timmarna i skolan. + träning på kvällar. Så får se om jag orkar uppdatera här eller inte. Men jag har ju inte så jätte många läsare, så kanske inte så många som kommer sakna att man inte slänger ihop ett inlägg varje dag.
Aja, för övrigt så är jag besviken på ett antal vänner som jag fan har börjat tvivla på redigt rejält de senaste dagarna. Får se om jag orkar lägga mer energi på er, orkar inte ge när man inte får lika mycket tillbaks.

JAG ÄLSKAR MIN MAMMA <3

peace

don´t want to take a breath

blogg.se är sjukt segt att logga in på, så ni får ursäkta för att tiden varit lite lång sedan här va ett nyinkommet inlägg by me.
Jag har inte så mycket att säga förutom att imorgon och hela veckan som kommer så har jag fotboll alla timmarna i skolan. + träning på kvällar. Så får se om jag orkar uppdatera här eller inte. Men jag har ju inte så jätte många läsare, så kanske inte så många som kommer sakna att man inte slänger ihop ett inlägg varje dag.
Aja, för övrigt så är jag besviken på ett antal vänner som jag fan har börjat tvivla på redigt rejält de senaste dagarna. Får se om jag orkar lägga mer energi på er, orkar inte ge när man inte får lika mycket tillbaks.

JAG ÄLSKAR MIN MAMMA <3

peace