hjärtat

Skolan va lååång, ännu ett möte med rektorn om våran klass´s uppförande till den nya engelska läraren. Jag blir tokig, varför ska alla lärare överreagera hela tiden. .menmen det löser la också sig så småningom. Kvällen är inte planerad riktigt än, har några alternativ. O förresten jag ahr fått mera pengar nuuu =) weiii! imon ska jag shoppppa!
måste skynda mig o äta nu, pappa har lagat något gott ;o ovanlligt höhö. Spännande!

Puss, hörs sen
<3, dig

No air

Skolan var som skolan är, men jag älskar bara min klass mer och mer för varje dag som går. O det gör mig sjukt glad!  Haft ännu ett möte om VM resan till Turiket och wopps nu stannar vi i 1 dag extra, sammanlagt 10 dagar nu :)) Jag längtar ihjäl mig! På tal om ingenting så har jag ingen läxa alls, inga prov eller någonting, vilket är konstigt i och med att jag brukar ha ganska så fullt upp med det där. Om 1 timme spelar tjejerna sin första träningsmatch för i år och jag ska såklart dit och heja en stund. Även ifall jag vet att jag kommer må dåligt av att bara stå vid sidan om och titta på, but thats life. Rebecca kommer också dit en stund, fytusan vad hon är bra! Senare kanskekanske vi ska kolla handboll, men jag är inte säker.
Madison imorgon? njaa vi får se med det, är inte taggad för fem öre.

puss,
frida

Denna långa väntan



 hej lång ben och snygga byxor! What do you think?

Klockan är 10 och jag sitter här igen, trött som jag vet inte vad. Dagen var lååång, var med halvt på dansen o herregud vad mycket jag ska lära mig, får PANIK! Men det ska gå någon gång iaf, uppvisningen är ju inte förrens på kulturdagen så jag ska nog klara det, hoppas jag. Onsdagar är som vanligt annars vår kortaste dag, 08.10-15.10 och där emellan en håla på nästan 3 timmar. Fattar inte varför dom inte bara kan flytta upp den jävla matte lektionen , som för övrigt har blivit förlängd! Så nu ska vi ha matte i en timme och 40 jävla minuter! Jag är arg. Aja i alla fall, efter skolan följde jag med frida till doktorn och sedan bussen vidare hem. Somnade i min säng direkt och nu sitter jag här alldels klarvaken! Så får väll kolla några avsnitt av One three hill o sen ska det inte vara några problem. Morgondagen börjar skolan 08.40.

puss,
jag

Remember when the time was ours

 

Syskon-kärlek

Det blev mat på Capri, pizza för min del och det var ju inte LITE gott! Precis innan jag skulle sticka hemifrån så fick jag världens idé o klippte sönder mina rätt så gamla svarta jeans, skitsnygga blev dom enligt mig! Inte alls lika mycket hål som jeansen jag la in på bild igår, men åh vill ha på dom nu ;o helt käär. Jag är som sagt väldigt trött och snart kommer Erika hit o sleepar nog i min säng inatt (a) systeryster <3 O jag är inte bara trött för att jag haft en ganska jobbig dag utan för att det är en jädrans mycket tankar som flyger runt i mitt huvud och för att jag har börjat tänka på saker som jag egentligen inte ska bry mig ett piss om. Men sånt är livet och jag får väll lära mig att leva med det. Nu ska jag stänga av datorn, måste läsa lite i min bok med.(som snart ska vara utläst?!) , även ifall jag vet att jag inte kommer orka läsa för fem öre så säger vi så :)!

sleep tight,
frida

ta inte min hand om du ska leka.

 

Den himmel jag trodde fanns

Hinner bara med ett snabbt inlägg innan jag ska träffa några tjejer nere på stan för att äta något riktigt gott och fira nicole. Dagen har varit bra, förutom att jag är riktigt jävla trött. Klockan ringde kvart över 6 i morse, bussen gick tio över 7 och sedan morgonträning klockan 8 ;O fyfanvad trött jag var! Men det var min första fotbollsträning på cirka 2 månader och jag var taggad, men knät höll i 50 minuter. Sedan blev det till att återgå till mina övningar och styrketräning. Men som min fotbollslärare sa till mig - Frida att knät får ett bakslag behöver inte betyda något negativt! Se det istället från det positvia att nu kör vi stenhårt på styrka igen och på att sakta komma tillbaks. Tålamod Frida, du klarar det. 
O jag måste verkligen ta till mig hans ord, för just nu är jag riktigt jävla sur över det, lipfärdig. Hur lång tid kan det ta egentligen. Jag som annars tränar inprincip varje dag, gör inte det längre och jag känner mig tom för tusan. Men jag ska kämpa, like always. Nej hopps nu måste jag skynda mig att byta om, bussen går om 15 minuter!
Det kommer bilder ikväll

Love
frida




HISS ELLER DISS?



Jag behlver verkligen eran hjälp! jeansen är från bikbok 699:- o jag vet det är en jädrans mycket hål men jag gillart :o
Säg ärligt vad ni tycker!

All I do, misstake?

Dagen gick ganska snabbt, skolan flöt på som vanligt och jag var allmänt övertrött och löjlig hela dagen. Haha undrar vad folk egentligen tycker om mig ;) menmen man ska ju vara sig själv och inte vara tillgjord som vissa andra är :) Dagens roligaste var nog min klass, ni gör mig happy! Så det tackar vi för. Percy vågar inte göra viking eller vad dom kallar det heller.. jag som är så stark. Aja efter skolan så vart det en snabbis in till stan för att prata med en möjlig sponsor till våran resa till Turiket som sker i april. Något som jag längtar ihjäl mig på. Vi är 18 tjejer från skolan som har blivit uttagna till att representera Sverige i skol- VM i fotboll! Fattar ni VM = Världsmästerskap! Ska bli så himlans kul, vill inte vänta längre, men sånt är livet.
Som sagt stan efter skolan och jag hittade en massa saker, pengar på fredag o då jävlar ska det shoppas! Är också precis kommen till pappa, har inte varit här på lite över 2 veckor nu och det känns väll helt okej. Hoppas bara att det håller sig såhär nu dom dagarna jag ska vara här :)
Agnes (llillasyster 2 år) är sjuk och jag tycker så himlans synd om henne, 40 graders feber o blank i ögonen som jag vet inte vad :( 

Nu ska jag fixa lite med bilderna, 
lägger in några senare

puss

frida
 


Kanske dags att öppna ögonen

Heej alla som läser :)!
Sitter här i en låst datalsal tillsammans med min classmate Nina, i och med att jag fortfarande inte är helt återställd i knät så får det bli att jag hoppar över dansen ( estetiskt val) idag också. Lunch kvart över 11 och jag är redan hungrig ;o
Min mage och jag är inte för tillfället världens bästa vänner, men so what de löser väll sig. Dagen slutar i skolan vid halv 4 då jag tar bussen som vanligt hem och sedan ska jag in till stan för att shoppa litelite ;) Ikväll bär det av till pappa, har inte varit där på ett tag nu så får se hur det blir. 
Ha det så bra så länge

puss på alla

frida




empty



vi igår, vad hade jag gjort utan dig?



Så himlans mycket som jiddras runt i mitt huvud



Vi vågar i alla fall vara oss själva! bror och jag sommar-08

Min dag har inte varit så jätte hädelserik men ni ska ändå få en liten blick ifrån den :)
Jag vaknade runt 12 och åt frukost vid tv:n tillsammans med mig själv och tyra banks, då jag såg på Top model. I och med att alla andra i familjen varit uppe sedan 9 så var jag ganska ensam om att sitta där med mina goa frallor mamma köpt åt mig. Efter frukosten gjorde jag inte alls så mycket, la mig i sängen en stund igen och bara slappade. Det är väll det söndagar är till för right? Vilodagen? Enligt mig själv så är söndagen den hemskaste dagen på veckan. Nådon som håller med mig?
Eftermiddagen var chill som tusan med johan, (min lillebror) har inte skrattat så mycket på längelänge. Så det tackar jag honom för. Vid 3 kom Nina och Sahlman hit, o det slutade med att vi gick bort till Sporthallen för att kolla handboll. Vinst för Hbp, men förlust för Sverige?! Vad är det som händer..
Jaja, efter handbollen så stack jag in till stan och åt o nu sitter jag här, trött o knarkar musik.

Puss

frida


I can´t be something I´m not.


Without you, I´m nothing

Kvällen blev mys,
massa god mat och prat med mammsen o hennes kompis Anette.
Vid halv 10 begav jag mig som sagt till mina kära vänner.
Blev att vi kollade film, Poseidon. En massa godis, cola o girltalk.
Helt chill, precis vad jag behövde.
Nu sitter jag här hemma med min käre vän Nicole,
bussen går inte hem förräns halv 3 för hennes del ;)
Då ska jag krypa ner i min säng o sova jätteeeeeeee länge.
För jag är trött som tusan,
kan inte riktigt komma på varför...

frida


to far away

Nu ska jag hem till mina tjejer o leka
hoppas på riktigt mys! Som alltid.
Kommer bilder när jag kommer hem.
Tänka sig att fridahultman redan har haft över 100 besökare idag,
blir glad i hela mig (: i o med att det är första dagen som jag bloggar!
nej nu måste jag springa bort till hemmakväll,
vi hörs later

kram





tööööntar (:





maybe you have to explain better

Klockan är kvart i fem snart och jag har inte gjort ett dugg idag.
Vaknade vid 11 osen har jag bara suttit här och fixat med lite bilder o ätit choklad (a)
Vet inte vad jag hade gjort utan det ;)

Gårdagens kväll bestod av jesper, norre och lite ludde. 
Bestämde mig för att ta bussen ut till norre vid halv 9 och där stannade jag tills bussen kom o hämtade mig vid 01.15
Blev att jag färgade håret på jeppe o norre, med lite av allas hjälp så blev väll resultaten helt okej :))
Raka inte av håret snälla  
Aja kvällen var helt okej och jag somnade som en stock när jag kom hem!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog kolla när Sverige möter Frankrike vid halv 7. Goo sverige
Sedan blir det till att äta något gott, mamma ska ha hem lite gäster så vet inte om jag orkar att vara hemma, men får se.
O jag är inte pepp på fest ikväll, vad är det för fel på mig ?
aja
Naa nu ska jag dricka varm choklad
vi höörs sen

pöss




Sometimes you just have to feel the beat inside

Heej allihopa!
Japp ni ser rätt, jag har skaffat blogg IGEN, inte för att jag var så aktiv innan men
jag tycker det ska bli skitkul!
Jag hinner inte skriva så mycket nu.
Ska nämligen om jag orkar ta bussen till jesper o norre. Färga håret?!
Vi hörs senare

frida