BÄST

bion igår va helt sjukt bra. Säger det som jag sagt sedan jag föddes, Micheal Jackson, världens bästa. Finns inget som slår min kärlek till honom. Jag grät o ni som snackar skit, säger saker om honom, ni vet inte ens sanningen, ni vet ingenting, för det gör ingen. Han va bra på det där, att hålla sitt privatliv så stängt som möjligt. O jag stör mig på alla er där ute som säger att ni älskar honom när ni knappt vet vem han är, när ni knappt vet vad han har gjort för musik, och hur han har skapat hela jävla musiken med hans talang. Så håll er till era idoler o sluta tyck synd om er själva för att ni helt plötsligt har börjat älska någon som helt plötsligt är död.
Jag vill  tillägga att jag är ett troget fan av Micheal och har varit i hela mitt liv, fråga mina vänner hur mycket tjat dom har fått uthärda när jag tjatat om honom dag in och dag ut haha. En julafton när jag var mindre, då när det va så populärt med barbies, (kan ha varit när jag va runt 8 år) då önskade jag inte mig som alla andra tjejer en barbie, utan jag önskade mig en micheal jackson docka som spelade "black or white" när man tryckte på hans mage. Tro mig jag är ett troget fan som älskar min idol väldigt stort. Och fan att han är död! Nu lipar jag igen, hur kan man lipa över någon man inte ens kände? Du är bäst iallafall. Ni andra säg vad ni vill. Men jag älskar dig Michael Jackson, kan inte beskriva.

Världens bästa Michael Jackson

Jag sov hos Estelle inatt o vi somnade halv 5 imorse, mycket att prata om as always! Världens bästa vän. Vid sex ska jag möta pappa i stan, sen blir de världspremiär av Michael Jackson´s "This is it". LÄNGTAR som jag vet inte vad. Och för alla er som inte vet, så är han min "idol", är född till hans musik. Vilket betyder att jag kommer gråta ikväll det vet jag haha! Menmen, nu ska jag äta lite & duscha. Älska mat.
Have a nice fortsatt Onsdag people
de ska jag ha
hejs

finns det tid för att falla fritt ?

Tjena alla små läsare jag har. Inte är det många iallafall, men vem vet om 10 år så kanske jag blir utsedd till VÄRLDENS STÖRSTA BLOGGERSKA ADWARDS BY THE WORLD, eller något liknande. Så då kan ni som faktiskt läser den idag vara lite stolta, bara så ni tänker på det.
Kajsa kom hit innan en stund idag, GILLAR HENNE mucho. Sen blev det fika med Sandra, Lousie & Therese. Mycket trevligt tjejaor. Kvällen har bestått av massa mys med mamma min, har gjort lite nya smycken och bara lyssnat på världens bästa Melissa Horn. Om ungefär en timme ska jag bege mig ut igen, för att ta mig bort till Estelle (ni vet hon snygga), spenderar min natt där.

Hoppas ni har det bra, (ni som faktiskt läser)
kram o puss o kram igen

frida

men jag står aldrig still

Jag säger godnatt o kryper mot sängen för att skriva lite i min hjälpsamma bok. Hjälper mig genom allt.

jag
tror att livet just har börjat och det blir, det blir vad jag gör det till


today never comes tomorrow

jahaop hallå världen, hallå halmstad. Vädret suger stenhårt o jag är ganska säker på att det kommer göra det ett bra tag framöver, eller så sa gubben på väderkanalen iallafall! (hoppas han har fel) Men det lär väll vara regn o rusk ett par veckor, så lät det på honom.. Men jag ska vara positiv, även ifall det är mörkt vid 5? O även ifall det är äckligt irriterande regn som lägger sig sådär äckligt på ansiktet, nejnej jag ska vara poitiv med tummen upp hela tiden. För då kanske någon av vädergudarna ser mig däruppe o slänger ner lite solsken o snö, som stannar o inte blir till slask direkt. Hej jag drömmer bara, men tänk om väderguden läser mig blogg? (man kan ju alltid hoppas) Så därför har jag nu välkomnat vädergudinnan till fridahult.blogg.se! Angenämt att ha dig här.

PUSS

taking the stage

hej, är det bara för mig som blogg.se funkar när dom känner för det? Jag blir liksom lite småiriiterad när jag faktiskt försöker uppdatera o det för ovanlighetens skull inte funkar. I o för sig så har det varit såhär i 2 veckor nu.. TÄNK SÅ HAR NÅGON HACKAT SIG IN I MIN BLOGG. haha. tjena hackarn.
Idag drog jag och min käre mor till Ikea o Väla, jätte mysigt hade vi det som alltid :) O det blev en hel del inhandlade saker :)! O kan ni tänka er att jag faktiskt körde på motorvägen?? Sjukt kul o jag är stolt över mig själv. Körde dock inte hela vägen ner till Helsinborg, men ett par mil kanske? 3? Aja jag har min mamma att tacka för denna dagen och imorgon ska jag träffa världens bästa rebecca och senare ska vi 2 + Jenny sätta oss o fika någonstans o prata o prata o prata o prata, ah ni hajjar! Asmys. Jag känner att mina ögonlock är väldigt pigga jämfört med alla andraq kvällar vid den här tiden, konstigt, eller det kan ju kanske bero på att jag sov 2 timmar i soffan vid 5, jädrans soffan kanske ska bli min nya säng? älskar att sova. Aja nu ska jag skriva lite tror jag, för just nu funkar inte min hjärna så bra, tänker alldeles för mycket.
Puss o kram.


 o jag är rädd för att bli ensam

som saknar förmågan att förstå

Äntligen går det att ladda upp ett inlägg!!(förhoppningsvis)
Jag lever för övrigt och har lite plugg i skolan som måste bli klart nu innan lovet kommer. Så denna veckan eller iaf imorgon blir de o plugga på de som finns kvar att plugga på, smart tänkt va? Idag va det klassens-dag o vi va på tk o tränade bodybalans & Afrodans! Riktigt kul :)
Imorgon startar dagen med idrott klockan 8. Hoppas att ni är vakna då, eller det är iallafall jag.
Puss o kram,
håller för övrigt på med lite nya texter

Men ena foten utanför

Melissa Horn har släppt sitt nya album o jag älskar det. Lyssnat hela kvällen o låtarna är grymma likaså texterna like always. Annars så rullar livet på, ibland så känner jag att jag tänker alldels för mycket och det kan vara lite smådeppande ibland, men sån är väll jag sometimes I guess. Kvällen har spenderats med Melissa Horn och playstation med lillebror, han är min finaste bästa underbaraste. Finns ingen som han. Kan inte ens förstå att han redan fyllt 7 hela stora fina år. Jag älskar den fisen. Min älskling.

Godnatt

,

Jag stack hemifrån halv 8 idag, och jag var hemma halv 6, HALV 6 FATTAR NI?! Det är inte normalt att vara i skolan så länge. Nu är jag sur. O som lite extra pålagt på det så är jag nästan klar med alla mina jädrans läxor, så det kanske jämnar ut sig, vem vet. Inte jag iallafall för jag orkar inte tänka mer.

Imorgon ska jag träna gånger 2. Både morgon och kväll, UNDERBART!

hejdå

lät du henne komma närmre

Jag har anländt till pappa, och skolan har påbörjat en ny vecka. Jag va o skrev in mig på körskolan tidigare idag o nu vill jag köra bil mer än någonting annat. Jag har engelskaredovisning och inlämning på onsdag, är långt ifrån klar. Ledarskaps inlämning på onsdag också, halvt klar där med. FAAN ge mig plugglust, jag vill bli plugghäst ibland med, men säg inte det till någon..Tänk om..

Jag är lite små ledsen för hur jag hörde att Mc donalds höjt sina priser ännu en gång, (tänk  när det va billigt på allt där inne!!!) Jag är lite småledsen över att jag suttit här i över en timme när jag kunde ha lagt den tiden på plugg. TA TAG I LIVET FRIDA!

- Okej nu ska jag plugga!

SEE YA

btw, melissa horn har ny singel, jag tycker om den.

här

hej jag ville bara berätta snabbt om att denna helgen har varit mysig och lungn,
igår kväll var jag o sandra ute och åt på kvällen och hade sedan bara mys hemm hos mig.
Idag har jag övningskört och det går riktigt bra nu!,( kanske för att min mamma llär mig så bra ? ;)) hih.
Vi åkte sedan ut till mormor o morfar, mormor fyller år så blev god mat där ute! Sedan hem o bara tagit det lungt.
Jag är trött och ska gå o lägga mig med en bok tror jag, ( ovanligt frida ) trääning klockan 8 imonbitti o vi ska börja träna i kombihallen! Ska bli ganska kul faktiskt.

Till sist så vill jag bara påminna alla om att Kajsa Andersson är något alldeles speciellt.

don´t think



Det är fredag kväll o skolan är slut för den här veckan! Veckorna går verkligen snabbt må jag säga och idag om exakt 3 månader så fyller jag 18 år!! sjukt nice! SJUKT jävla snabbt vad tiden går, på måndag ska jag boka min första körlektion! FATTAR NI?! sjukt! O det där med o köra bil är riktigt kul faktikst! O de går bra:) 

Om en liten stund så ska jag faktiskt gå o mysa ner mig i min säng, låter väldigt lockande om jag får säga det själv. Kvällen har spenderats hemma med mamma o vi har ätit gott, kollat idol O JAG HAR VARIT SÅ JÄDRANS FÖRBANNAD PÅ ATT HON SCHALGER TJEJEN CAMILLA gick vidare på idol. Hum funderar på om jag ska kolla på det nästa gång eller skicka in att det måste vara fel på röstsystemet på tv4, asså HON SUGER. Känns som om att jag måste gråta lite nu, eller kasta mat på tv:n nästa gång jag ser henne där.
Tror det lutar åt alternativ 2..

Imorgon tänkte jag gå på äventyr,
dem berättar jag när dem kommer,
för är man Frida Hultman så vet man aldrig när det dyker upp ett nytt,
ÄVENTYR

hejedå