turning words upside down

Helgen har varit bra.
Fredag: match, sedan pizza o mys med högwallarna, blev att jag sov där :)
Lördag: Hela dagen tillsammmans med underbara Agnes Bringman, både dag o kväll.
Söndag: Städ o mys med pappa johan emil o lillasyster, blev mys med agnes senare och lite fotbollstittande på tjejerna! I like you BRINGMAN! Blev senare också en liten övningskörningsrunda med pappsen!

Imon, skola o jag ska lyckas med att ta med mig en solstol på den fullproppade bussen till skolan ! YEEEEHAAAA

only one word can make me happy for a week.

Om sisådär 10 timmar så ska jag befinna mig på skolan. IMON PÅ SKOLAN ?! herregud, känns som om att det va igår vi stack på sommarlov. Menmen that´s life. Imon börjar som sagt skolan , o jag är lite smått nervös över hur alla kommer reagera på mitt hår ;) haha men jag börjar vänja mig o bli nöjdare för var sekund som går! Innan sängen väntar så tänkte jag städa klart allt jag drog fram ut en flyttlåda i eftermiddags o fixa klart det, samtidigt som jag tittar på ett avsnitt av One tree hill!

JAG ÄR GLAD


.

Never give up on something that you can´t go a day without thinking.

BRUNO/FRIDA ? BRUNOFRIDA?

Skolan börjar på torsdag, jag har införskaffat mig en ny BH (riktigt läcker), pappa o jag har övningskört igen, jag har köpt klart alla skolgrejer (PANIK?!), och till den stora förändringen, jag är BRUNETT!
hejdå nu ska jag kolla one tree hill, VÄRLDENS BÄSTA PROGRAM JAPP JAG VET.

HEJ

hejsan alla!
Här sitter jag i mörkret i mitt fina rum och väntar på att 100 meters finalen i friidrotten ska börja, spännande o jag har redan min favorit......
Dagen idag i små drag:
*släktmiddag
*övningskört med pappsen
*myst med pappi o haft det allmänt bra!

NU mot teven, min lille älskling kommer vinna tro mig !
GOOO!

puss

dream on baby, this is all I wan´t from you

Kvällen igår va helt okej! Hade träning mellan 18.30-20.00 sedan blev de dusch nere på alet, stack sedan hem till estellan och där blev de lite fix o förfest. Sedan begav vi oss ner till kräm i ösregn?! haha! Träffade Richard (estelles granne) och hans kompis på vägen dit med våra små cyklar! Väl inne på kräm så var det bara en sak som gällde.... shaka assssset. And we did! Vid 3 vart allt slut därinne o jag kom ut från mårtensson utan någon röst :s läskigt..haha.
Var iallafall hemma runt 4 och då va min säng ganska så JÄTTE lockande!

Idag har jag hunnit med att gå upp o väcka emil o agnes vid 8 ?! sedan somna om till halv 1, lyssnat på världens bästa musik, stuckit hem till estelle o hämtat mina grejer o lite girltalk, stan träffat nicole, träffat estelle o Frida, lagt undan en jacka ( SÅ JÄVLA SNYGG!! köpa imon ) hem o ätit, färgat erikas hår ( GORGEUS! ) bakat kladdkaka, kollat film!
Känns ändå som om att jag har hunnit med en hel del idag! Och ni vet, min röst den kommer sakta med säkert tillbaka! Idag har jag vetat hur det är att vara en pojke med målbrottsröst! Ganska kul ändå ;)

Nattti!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHA

Okej jag ska inte börja inlägget men att skriva förlåt för dålig uppdatering menmen nu blir det så ändå, FÖRLÅT. Ska jag ta tag i mitt bloggliv eller inte ?? Hum svår fråga....kanske ska prova att inte bara skriva ett inlägg i månaden kanske? vad sägs om det ? :)
Min dag idag har iallafall bestått av min bästa vän estelle nordin!
Hon är fantamig så jävla underbar så jag vet inte vart jag ska ta vägen!
Ha de bra! Nu ska jag tänka på hur glad jag är för att jag har fått en ny vän, PAULINA! så jävla fetttma coool är hon! Min lille fisk! <3