det är svårt att känna mig så bra som du gör nu







Hej på er säger jag som precis är nyutstigen från duschen! Dagen idag kommer bli rätt så bäst tror jag. hehe.
Snart in till stan och kolla lite, även om jag inte får köpa något för att jag och mamma drar till Stockholm på söndag så kan man väll alltid kolla lite ? ;) Om man känner mig rätt så kommer jag komma hem med något litet ändå.. haha!
Estelle kommer nog in till stan lite senare o kollar på mig när jag ska hoppa i de där roliga bollarna i nissan haha hur kul ser det inte ut liksom, MÅSTE prova. Kostar väll något runt 50 eller nått men lätt att jag kommer befinna mig i en sån senare idag och sprattla lite! Senare franmåt kvällen så ska jag o mor min kanske en sväng till Bulls vi får se, senare blir de PARTEYYY.
Idag är jag GLAD WHOHO!

puss


du tar sönder mig innifrån sometimes,

vaknade i morse utav att jag glömt o ställa väckarklockan igår kväll, men ändå så vaknade jag och min lille hjärna tillsammans 06.45. GRATULATIONER FRIDA! Men jag somnade om till 9 och va på jobbet vid lite innan 10.  Var klar redan vid kvart över 12 så idag blev en sådan frida-är-glad-för-att-hon-slutade-tidigt-DAG. Blev lunch tillsammans med familjen och sedan städade duktiga jag mitt rum (IGEN?!). Jobbade sedan på hbk, matchen mellan Halmstad BK- Malmö FF. Vet dock inte ritkigt hur den slutade, då jag stack lite tidigare men några kompisar mot staaaaaaan. Men vet iallafall att Hbk förlora.. igen... Jag är iallafall hemma hos mamma nu och det är skitbra! Har saknat henne, o igår kom förresten pappa o familjen där hem från deras semester o dem har jag med saknat som jag vet inte vad. Så nu är min stora familj hemma igen o jag har träffat mamma! GLAD! imorgon fyller min lillasyster hela 3 år! grattis älskling!

nu ska jag ut o äta lite choklad med mamma min o bara ha allmänt mys! Vi är bra åp det!

puss alla förresten imorgon är första dagen på mitt sommarlov! YEY jobbet is over!

-----------------------------------------------------------

I will be here, even if it kills me for loving you,

WHAHOHOAFHOFH







lite bilder sen i tisdags tror jag att det var!
enjoy ( stavas det så?)

hit me like tha rain hit the ground

Frkosten bjöd på stekt ägg o massa goda mackor! Jag och Erika är rätt så jävla bra på att vara ensamma hemma ibland :o
Man blir ju som en liten egen mamma hahah.
Wellwell, ska snart hoppa in i duschen, sen kolla på en utav semifinalerna i laxacupen tror jag. Ikväll blir de fun som jag vet inte vad, väntar bara på att estelle ska ringa mig. Jag och Erika ska förmodligen dra med 3 tjejer för att äta på Harrys SÅ JÄVLA GITT!!! Sen efter det blir de fix o förfest o sen PARTEYYY!
puss nu ska jag o Erika göra oss iordning o jag måste göra mitt rum fint förfasen, la familia kommer hem under morgondagen! Miss them.

puss,
snart kommer min göteborgare hit, ska bli så jävla kul!

ny header, vad tycks?

ny header, vad tycks?

Jag jobbar om dagarna, sover när jag kommer hem och träffar mina fina vänner en hel del!
Igår kväll fick jag dock migrän som satt i sig i hela min kropp hela natten och hela dagen idag, så blev inget jobb eller vänner idag inte. Har istället sovit o sovit o typ sovit? Kollat tv och film o lite tv till. Jag mår iallafall bättre nu och funderar starkt på att äta ngt snart, även ifall min dag också har bestått av att äta ett flertal dussin bullar ;o fy på frida. Kanske beställer hit lite mat, eller så är jag duktig och sparar dem pengarna?! jag är så dålig på att hålla i dem när jag väl har dem. menmen. Sånn är väll jag antar jag.
Kvällen kommer iallafall bestå av musik, tv och pappas säng.. där jag för övrigt sovit hela veckan nu när jag är ensam hemma! Riktigt möööjsig säng det där och stooor är den också så jag kan leka karusell hela natten om jag skulle vilja det, jag skulle kunna öppna äventyrsland i pappas säng så stor är den HEHE.
Jag jobbar imorgon och börjar där med klockan 7, så ska försöka bli tidihg sängläggning för mig + en liten tablett som kallas ipren kanske ......

puss

because you are the one for him or her? can´t decide

O japp jag har tagit mig i kragen och nu är det uppdatering i full fart hörnini. Faktiskt ganska kul om jag ska vara ärlig, ja skrattar ju hela tiden .. hehe. Nej men seriöst så hände detta på i eller under min gårdag alltså det vill säga lördagen den 11/7! På dagen så träffade jag min käre vän Rebecca en stund och vi lunchade med en underbart god bakad potatis med skagen röra på hello, FAN VAD DET ÄR GOTT!!!!! På kvällen drog jag med en kär vän till jesper, där var det lite folk, och det var helt okej! Fick skjuts hem av Ludde runt 2 och väl hemma så somnade jag som en stock!

Idag har det varit en riktig sån-där-dag-när-man-inte-gör-någonting. :) VÄRLDEN BEHÖVER SÅNNAHÄR DAGAR! Jag vaknade till en mamma som stod och gjorde våfflor till mig och min bror till frukost, herregud va gott det var! Efter vi ätit så total städade jag mitt rum och möblerade om lite (a) Fick sedan massagde av min mamma ( hon är utbildad till det) på hennes massagebord! Underbart!!! Vid halv 5 så hämtade vi upp carrobarro och sedan vart det beachhandbollsträning på Tylösand. Jag medverkade itne så jätte mycket på grund utav min hals dock menmen träning imon igen så de ska bli kul!! Mamma hämatde senare upp oss åp träningen och vi drog o åt kebab o kycklingtallrik.

O just nu så sitter jag här vid min käre vän, DATORN o ska snart sova, jobba imoN!

CAN´T WAIT till ÅHUS på onsdag!
puss

maybe I just change my mind?, can´t







o jag fortsätter att lägga ut fina bilder på mig själv :) hehe grr

Imorse ringde pappa och väckte mg vid 10, det blev att dem hämtade upp mig vid halv 12 oså begav jag, pappa, anna-lena + småttingarna till Helsingborg för en heldag där! Jätte mysigt faktiskt, och mitt rum kommer bli så JÄVLA SNYGGT säger jag bara! Inhandlade det meste inne på Ikea och pappsen betalade allt (a) happy girl.
Kom hem till en mamma som lagat underbart god mat och sedan blev det bara en sjukt chill kväll för min del, hem till Helena en liten snabbis för att bara snacka lite med henne och de andra tjejorna som var där. mys 
Nu ska jag säga godnatt 
godnatt iallafall till bloggen 
hejs 

håll dig till 1




seriös bil hihi

Imorse vaknade jag inte upp förens vid halv 12, inte likt mig, jag sov 13 timmar inatt ?! Om jag tänker efter så måste det vara något som är fel, och då slår det mig att jag har rätt. Kvällens avlsut i Båstad har inte lagt sig ännu. Vilket det kommer ta veckor att göra om inte mer. Så just nu är jag i stort behov av mina vänner, en av dem som jag spenderade min dag och ska tillbaks till snart är Estelle. Hon är så bra på det där med att göra så att jag tänker på annat. Så dagen idag har varit riktigt chill men ändå fun as always!
För övrigt så har jag precis ätit lite god mat med mor min, om ett litet tag så tänkte jag cykla hem till korvungen min igen och hitta på något, blir förmodligen filmkväll med några :)
Ha det bra,
take care
frida

Sorry, but I´m not







Gårdagen började med jobb och sedan blev det en liten spontan cykletur till min fina vän. Senare ut och äta med Pappa med familj, erika fyllde 18 GRATTIS <3, Jag och Erika begav oss senare tyill båstad. Kvällen började bra, men slutade i kaos, rädsla och en massa jävla tårar.
Mer om detta senare,
Nu ska jag till G-torp med mamma,
hörs ikväll.
puss