0

hur kul är det egentligen att blogga när ingen kommenterar
nää jag tycker inte det är så kul
hur kul är det egentligen att gå i skolan
när lärarna bara jävlas o ger en massa läxor ?
nää jag tycker inte att det är så JÄTTE kul det heller faktiskt.
O hur kul är det när folk tar en alldeles för mycket för givet?
inte kul. verkligen inte.

så de va allt för mig
hej

.

Jag är jättejättejätte glad
hoppas ni har det bra där ute
jag har det awesome kalas o allt bra just nu.
Imorgon slutar jag till o med klockan 11.50
NU: se klart sverige när dom krossar polen.. ELLER?!
hejs



made

 

Jag älskar min kavaj o min nya vita skjorta som jag hade på mig idag, mina skinnbyxor med Good stuff detdära.
Övningskörde med mor min i eftermiddags i de gick alldeles gallant!! ( nu är det nääära!! o jag ska banne mig klara det) Klockan 8 är jag bänkad framför tv:n, framtills klockan 10. Därefter blir det duschen o sängen. Imonbitti är det träning klockan 8 som gäller, är jag peppad? nja min säng är väldigt lockande.


diffre





 

 

lite nya smycken, nya saker gör mig glad. Har sisådär 5 halsband till liggandes här hemma som är nya. Kanske slänger in bild under morgondagen. Korset på bilden längst ner ska hängas i ett mockaband SKITSNYGGT

natt


tänker på dig

skolan idag va pain in the as, jag vill ha sommarlov NU. Fick tråkiga besked om att en jag känner bra dog inatt. Inget kul, undrar hur många tårar jag är kapabel till att gråta egentligen. Men jag antar att det blir bättre med tiden. Jag tänker på dig

Vid halv 8 kom emma hit en stund o jag fick present av henne, en jätte fin tavla på Mj, sjukt glad o tacksam blev jag. Jätte fint, tack gumman. Fick också min födelsedagspresent av Pau idag, en resa till Stockholm under påsklovet med endast shopping, JÄTTEtack till dig pinglan. Jag blev hur glad som helst. Can´t wait :) Emma stack hem för en liten stund sen o nu ska jag sova. Är jätte trött o vill bara att denna dagen ska vara över. Hoppas ni har det bra, vi hörs imon
puss


greaaaat



jag är en spillevink hejhej
' svart baslinne, gina
' genomskinlig svart skjorta, mammas gamla
' ridbyxor/legging, MQ

smycken osånt dära, från many olika places

yey



Today´s
' svart stor tunika, Vila
' mysig kofta, cubus
' grå jeans med svarta prickar på, Vila
' halsband, gjort själv.

feels like something great comin



hej, skolan började idag suck. redan börjat få plugg, det är inget vidare om jag ska va helt ärlig. Just nu är det nedräkning till sommarlovet som gäller.
Min garderob fick 8 nya plagg idag varav 4 finns på bilden här uppe : ) glad glad frida tack världens bästa mammut!!

Bild 1: en knallröd bolero, snyggt med starka färger nu till våren!
Bild 2: en svart sammets bolero med guldprickar på! grymmmm
Bild 3: en svart sammets bolero med små halvmånar i glitter, me like
Bild 4: en svart skjorta med svart/guldiga knappar! tummen upp

Det blev också en svart genomskinlig skjorta, en knallröd jeans skjorta + 2 par vita skjortor, lite tunnare.
Jag är skit nöjd och nu taggar jag med fillt och mina nya inne-schoddor (för er som inte fattar, mina mysiga inntofflor) i soffan för dubbelavsnitt av Paradise :) Sovmorgon imonbitti, jag börjar 10.10.
Natti natti


Imorgon börjar skolan.. Hjälp



Mitt rum är i fullt kaos, men fasen vad snyggt det kommer vara om en timme, när jag är helt klar. hehe
Varit på körskolan o pluggat, samt lagat god mat till mig själv. Bra gjort Frida! Nu ska jag sätta på hög underbar bäst musik o fixa klart här inne. Ikväll packar jag mina things and åker till mor min.
puss

0



en styck bild från i tisdags innan underbar

the sweet apple around the fucking corner

Min dag har varit perfekt. Har åkt skidor med familjen osen haft riktigt snöigt snöbollskrig med Emil. Jätte kul har vi haft det, o just nu tycker jag bara att det är mysigt att det är lite sådär jätte kallt ute :)
Min kväll kommer att spenderas hemma med min familj. Så jädrans taggad på Robinsson ikväll asså! O underbart mycket choklad o godis.

puss, vill ha lite kommentarer om vad ni tycker om min blogggggggg

12



Ber tusen gånger om ursäkt för den sjukt dåliga bilden, menmen checka in min awesomea nya kavaj från Monki!!! Sjukt snygg tycker jag att den är! Detta snufflade jag runt i ikväll hemma hos Johanna.
Ps. Mina leggings är med nya, liknar nästan ett par ridbyxor! snygga är dem med! I like it. And I löööve min nya clock, it´s purple!!

puss
nu
somnar
jag

Mitt hår är lockigt o mina fötter fryser

Kvällen har varit mysig, O jag va en utav dem som rullade sig i snön, med enbart bikini på mig. (-15 grader ute) Kallt men förbaskat kul. Sprang sedan snabbt som fasen tillbaks till bad-tunnan, som höll 40 + grader. ajaj vad det stack i hela min kropp, tusen nålar i hela mig. Haha men de va kul ändå. Det blev en hyffsat tidig hemgång för oss allihopa, och imorgon ska jag fixa lite saker som kommer ge mig belöning senare, (hoppashoppas). O bilder kommer när frida har skickat dem till mig..

Godnatt med er

JAG VET ATT BILDEN ÄR PÅ FEL HÅLL



- linne, lindex
- skinn/byxor, gina
- the zebra skjorta, mammas gamla

Bilden är från igår

out load for green





you and the burds around darkness



hejhopp
Om en timme bär det av ut mot Trönninge, vi är några tjejer i klassen som ska äta gott, bada i balja UTOMHUS, brRR. Är tusen miljoner på att det kommer bli en lyckad kväll! Vi hörs senare
pöss


Fasion is about me



hej på er alla där ute någonstans i vinterkylan!
Jag sitter här i mitt rum med en stor fet fillt omrullad runt mig, men fryser konstigt nog som vanligt om mina fötter.. Någon mer än jag som alltid gör det? wellwell, ska nog snart gå till sängs o läsa, (har ju en sån OTROLIGT rolig bok om körkortsteori som ligger på min säng o väntar...) Hinner läsa ett par sidor innan mina ögon ramlar i sömnen tror jag iaf.

Måste inom banken imon med, nu när man fyllt 18 så har man ju allt ansvar på sina egna konton, hehe. (det kommer gå bra frida)

Låten som spelas om och om right now är
Someone New- Escobar, Heather Nova
Åh herremije lyssna på texten ni blir inte besvikna

det va allt för mig
hej

ica-ulf



Checkat in min nya look här på bloggen eller? Vad tycks? Tack så mycket för hjälpen Malin, fining.
Min header ska dock inte riktigt se ut som den gör just nu. Men såhär får det vara tills vidare, håller på o fixar o trixar, men snart så slockar ögonen på mig , så hade tänk slockna med dem tillsammans med mig själv i min säng alldeles strax.

Skulle bara tillägga att vi hade kul igår, jag o tjejerna inne på underbar. Förpärlan va kul o traskandet i snövädret va riktigt mysigt hehe. Vid 03.50 vart jag och Estelle nerbäddade i sängen o jag somnade som en stock redan 10 minuter senare. Förlåt pärlan, vet att det alltid är jag som somnar först haha. Menmen vi vaknade runt 11 och åt lite frukost, sen somnade vi om till 2 igen.
Annars har dagen varit lugn, mysig och behövande.
Imorgon måste jag upp i hyffsat normal tid, måste plugga körkortsteori (PANIK!!!!!), in till stan en sväng o sen lite andra saker.

höres o synes
pöss

MIN FÖDELSEDA 2/1

Min födelsedag var helt perfekt!
Fick massa fina saker, och tack till alla er som uppvaktade mig med fina sms, samtal, presenter osv. Nu är jag alltså 18 år ! Sjukt vad tiden har gått fort egentligen. Men nu händer det mycket i mitt liv. O jag ser fram emot varje dag som kommer här framöver.

Tack till min kära mor o far som fick denna dagen till att bli perfekt.
är ingenting utan er

o som jag sa i förra inlägget;
- detta året är mitt blogg år.

Rekorderlig

Hela dagen idag, (har varit vaken i lite mer än 2 timmar nu..) går till att städa mitt rum. Fick ett litet ryck till att rensa i garderoben med, så just nu så ligger allt menar ALLT på golvet. Jag tycker till och med att det är roligt, att hänga in det som jag vill ha kvar och att slänga allt som jag tycker är skit fult just nu.
Jag ska också sätta upp en ny tavla och fixa min byrå, kommer bli awesome! Promise
Kanske lägger upp bilder senare

2010 ska bli mitt blogg år
- ni ska vara stolta ni som läser redan nu

gott nytt förresten,
imorgon fyller jag år
hejej